Ti is mániákusan rajongtok a tisztaságért, mint én?

Mindenkinek jutott valamiféle rigolya, különcség vagy bolondság, amire mások sokszor értetlenül tekintenek. Nekem is jutott ilyen, ami nem más, mint a tisztaságmánia.. Szerintem ezt a nagymamámtól örökölhettem, mert kísértetiesen hasonlóak vagyunk.

Tudjátok, van a híres sorozat, ami 6 barátról szól, akik New Yorkban élnek. Közülük az egyik vett egy kisebb porszívót, csak azért, hogy a normál porszívója tartályát kitisztíthassa vele. Nem teljesen normális, igaz? Nos, én pontosan így teszek! Tudom, ez elég furcsa, de ez én személyiségemmel jár, szóval mit lehet tenni?

Ez csak egy példa azok közül, amit képes vagyok megtenni a tisztaságért.

Persze azért ennek vannak előnyei: a lakás mindig tiszta, és egy szemnyi port sem lehet találni nálam. A fiam különben is allergiás a porra, szóval fontos a makulátlan tisztaság!

Szerintem jó, ha legalább egy ilyen ember van minden családban. Inkább legyen egy lakás a végletekig tiszta, mint mocskos, igaz? Az én családommal nem is tudom, mi lenne, ha én nem lennék! Szerintem, ha hirtelen abba hagynám a takarítást, akkor a szeretteim nagyon értetlenül állnának a helyzet előtt, és mikor meglátnák a port, azt se tudnák, hogy az mi a fene.

A Ti családotokban is van legalább egy ilyen ember? Netalántán Ti magatok vagytok azok? Egyvalami biztos: takarítani igen is kell! Legalább hetente egyszer, de ha rólam vesztek példát, akkor inkább háromszor!

Egyébként nem csak a saját lakásomra vagyok ennyire kényes. Képes vagyok bárhol észrevenni a piszkot. Például, ha egy bevásárlóközpontban vagyok, és valahol mocskot látok, legszívesebben én magam takarítanám azt fel, annyira zavar.

Ez persze azért viszonylag ritka, főleg akkor, ha profi Ráülős takarítógépek vannak használatban. Ezek jellemzően drága berendezések, de cserébe fantasztikusan végzik a dolgukat. Erről jut eszembe! Ismeritek a greenwaykft.hu weboldalát? Ők egy olyan csapat, akik pontosan tisztában vannak azzal, hogy ilyen professzionális gépekre sok helyen van szükség, de sajnos kevesen engedhetik meg maguknak, hogy ilyeneket vásároljanak.

Ezért egy olyan bérlési lehetőséget dolgoztak ki, mellyel csak mindenki nyer, és sokak számára elérhetővé válnak ezek a kiváló gépek.

Miről is van itt szó? Az előbb úgy fogalmaztam, hogy takarítógép bérlés, de itt valójában ez az egész sokkal többet jelent!

Ráülős takarítógépek

Ez inkább egy teljes körű szolgáltatás, melynek csak egy részét képezi a Ráülős takarítógépek bérlése.

Hiszen ebbe a szolgáltatásba beletartozik például a folyamatosan javítás, szervizelés és az alkatrészek cseréje is. Ezt úgy kell érteni, hogy ha valami probléma adódna a géppel, akkor gyors és precíz módon megjavítják, ami semmiféle plusz költséget nem jelent a bérlő számára!

És ne felejtsük: a bérleti díjban már minden benne van! Tehát a kiadásaink tervezhetőek maradnak, és semmiféle rejtett költségtől nem kell tartanunk! Ezért cserébe pedig egy profi takarítógép áll majd a rendelkezésünkre, méghozzá folyamatosan! Ez egy kiváló üzlet, és szerintem ezzel senki sem vitatkozhatna.

A Greenway Kft. szakemberei nem csak akkor jönnek ki, ha baj van, de folyamatos megelőző karbantartásokat is végeznek, ezzel minimalizálva annak az esélyét, hogy a későbbiekben valami elromoljon. Én díjazom ezt az előrelátást!

A weboldaluk, amin egyébként villámgyorsan meg lehet találni minden lényeges információt, egy kiváló grafikonnal is rendelkezik, mely bemutatja, hogy miért is olyan egyedülállóan jó ez a szolgáltatás.

A bérlés során a költséget egy teljesen vízszintes görbe mutatja, tehát a költségek állandóak, de ha vásárolunk egy ilyen gépet, akkor a havi kiadások teljesen kiszámíthatatlanok, és végeredményben rosszabbul járunk.

Arról nem is beszélve, hogy mikor megvásárlunk egy ilyen berendezést, akkor számolni kell annak az értékvesztésével is. Ahogy elkezdünk használni egy új gépet, tulajdonképpen azonnal csökken az értéke, és ez a tendencia folytatódni is fog.

Pénzügyi és kényelmi szempontból is minden a bérlés mellett szól egyszerűen.

A legtöbbet a ráülős takarítógépekről beszéltem, de ezenkívül itt sok másféle gép bérlésére is van lehetőség. A Greenway egyébként abban is segít, hogy azt a gépet válasszatok ki, ami leginkább megfelel a számotokra. Nyugodtan rájuk bízhatjátok magatokat, mert ők értenek hozzá!

A náluk fellelhető takarítógépek egyébként svájci gyártmányok, szóval a minőség a lehető legmagasabb szintet képviseli!

Szeretnéd ismerni ezeknek a termékeknek a részletesebb műszaki adatait? A weboldalukra ebben a tekintetben is számíthatsz, hiszen minden fontos tudnivalót megtalálsz ott a gépekről.

Maradtak esetleg még kérdéseid? Ebben az esetben nincs semmi probléma! Az elérhetőségüket megtalálhatod a weboldalukon. Keresheted őket telefonon és e-mailben is! Minden kérdésetekre a lehető legpontosabb választ fogjátok kapni! Hiszen ők igazi profinak számítanak az ipari takarítógépek témájában!

Szóval hajrá! Ha egy nagyobb területet kell folyamatosan tisztán tartanod, akkor már meg is találtad a legjobb megoldást: greenwaykft.hu!