Privát szféránk megóvása egyre fontosabb, de egyre nehezebb is

Pedig fontos lenne megóvnunk személyes szféránkat, privát dolgainkat és főképp a családunkat az üzleti világ pörgésétől, ami rengeteg stresszt hoz az életbe. És hozhat még egyéb kellemetlenségeket, amik ellen például a szekhelyszolgaltatas24.hu nevű oldal ajánlataival vehetjük fel a harcot! Méghozzá elég hatékonyan.

Egyik ismerősöm mesélt róla, hogy nem volt pénze adminisztrációs helyiséget bérelni, és külön embert alkalmazni erre, online cége számára. Online végzik a dolgukat, és online szolgáltatásokat is nyújtanak – így értem. Lehet bérelni ehhez a tevékenységhez székhelyet, mint ahogy a szekhelyszolgaltatas24.hu neve is utal rá! Szóval megoldódtak a dolgai, és már tudom, így nekem is meg fognak, jó időre. 6+1 hónapra szeretnék egyszerre befizetni, és ha működik, akkor határ a csillagos ég a lehetséges együttműködésünkben. (Azt az egy hónap bónuszt ők adják, ha bejegyzett székhelyet kérünk)

De, hogy mi kell a székhelybérléshez és hogy működik az egész? Nem bonyolult… A lényeg, hogy mindig van lehetőségünk, gyakorlatilag bármikor cégünk székhelyének megváltoztatására, vagy bármilyen ilyen jellegű módosítására. Ezt jó, ha tudjuk! Magyarázat sem nagyon szükséges hozzá. Csak az a lényeg, hogy olyan helyre jegyeztessük be vállalkozásunkat, amely ingatlanban tulajdonosi joggal bír az, aki írásba adja, hogy ez így jogszerű. Lehet ott a székhelyünk, magyarán. Tehát nem kell nekünk ingatant vásárolni, vagy ha erre nem futja, még bérelni sem kell. Nos hát, ezekre épít összességében a szekhelyszolgaltatas24.hu. Így találjátok meg, miket írnak róluk a neten: újlengyel székhelyszolgáltatás. Valamint arról, hogy ez a dolog (Budapesten kívül) miért Újlengyel nevű településen megy végbe.

Nem részletezném magam, inkább tényleg keressetek rájuk (ismétlem: újlengyel székhelyszolgáltatás a jó keresőkifejezések, ha más forrásból is körbe akarjátok járni), de az a lényeg, hogy azzal, hogy ezen településen is megvalósulhat a székhelybérlés, sokkal olcsóbbá vált ez a dolog, mint korábban. Egy kulcsszót (kifejezésegyüttest) mondok még: helyi iparűzési adó – gondolom sejtitek hogyan segíti ez (illetve ennek hiánya) az adóoptimalizálást.

Írtam arról is az imént, mennyire fontos lehet életünk szervezése szempontjából, hogy ne járjon senki a nyakunkra az üzlettel, vállalkozással kapcsolatos dolgok miatt. Igaz lehet ez, az esetleges kényszerintézkedések szempontjából is, úgyhogy javaslom, ne “tartsuk otthon” a vállalkozást. Ha ezt meglépjük, hogy székhelycímet váltunk, személyes ingóságaink is biztonságban lesznek. A hideg ráz a gondolattól, hogy a saját életünk színhelyét, az otthonukat jelölöm meg mondjuk egy cég székhelyeként, és ha van valami baj, oda jönnek vizsgálódni, lefoglalni dolgokat. Hát nem, hiába vagyok biztos a magam “bizniszét” illetően, én is a szekhelyszolgaltatas24.hu-ra teszem inkább a voksom. Már csak azért is, mert ők, ügyvédi hátterüket tekintve is egy profi társaság, például.

Egyébként megnéztem én is ezt a weboldalt természetesen, és nagyon pofás, nagyon vonzó, és könnyen átlátható minden, amit nyújtani tudnak. Kattintsatok tehát, és szerezzetek tudomást valami elengedhetetlenül hasznos dologról, ha eddig még nem találkoztatok ezzel: újlengyel székhelyszolgáltatás.