Még a gyógyulás is lehet kellemes élmény

Ritkán vagyok beteg, kb. 2-3 évente egy alkalommal, de akkor nagyon. Viszont, szoktam gyógyszertárba menni, de általában gyógyteákat, étrendkiegészítőket vásárolok, gyógyszerekre nagyon ritkán van szükségem. Mivel sokat dolgozom, ezért ezeket általában az interneten szoktam megrendelni.

Van már egy számomra nagyon bevált webpatika, a Prevenció Patika, aminek régóta visszatérő vásárlója vagyok. Legutóbb, mikor itt vásároltam, már éreztem, hogy kerülget valami betegség, kapart a torkom és elég lever is voltam, így a szokásos vitamin adag mellett egyéb más készítményeket is beszereztem. Lázcsillapítás és fájdalomcsillapítás is eszembe jutott, így ezekből a gyógyszerekből is vettem, hogy legyen otthon, ha szükség lenne rá.

Már régóta tagja vagyok a Patikában elérhető Prevenció Prémium klubnak is, mely az elsők között jött létre a webpatikák között. A Klub arra hivatott létrejönni, hogy egészségtudatos vásárlóinak, tagjainak egyedülálló lehetőségeket biztosítson extra szolgáltatásaival.

Például a klub tagjaként állandó ingyenes házhozszállítással vásárolhatunk kosárértéktől függetlenül. Rendszeres exkluzív ajánlatokkal és kuponokkal és egyedi kedvezményekkel is várnak.

Könnyedén használható a webpatika felülete

A webáruház felülete szép, letisztult, könnyen és gördülékenyen használható. Többféle szállítási és fizetési módot vehetünk igénybe, biztosan meg fogjuk találni a számunkra legmegfelelőbbet. Fizetni előre utalással, utánvéttel is lehet, de online bankkártyával is, ha az a kényelmesebb.

GLS futárszolgálat kézbesíti a megrendeléseket megadott címre, vagy csomagpontra, de személyesen is elmehetünk a kiválasztott termékekért. A személyes átvétel már a megrendelés visszaigazolását követő munkanapon lehetséges.

Mint mindig, az én csomagom is rövid időn belül megérkezett. Szerencsére hamar túl lettem a betegségen, és a Prevenció Patikából rendelt vitaminjaimmal megerősítettem az immunrendszeremet.