Legyen igazán személyes az esküvőnk egy fotósarok segítségével

A személyes életem nagyon fontos számomra. Vannak emberek, akik az idejük nagy részét munkával töltik. Ez persze rám is igaz, mégis, emellett mindig próbálok időt szorítani a saját dolgaimra. Néha kicsit túl messzire is megyek ezzel. Szörnyű érzés, mikor az ember olyan dolgokat, percre pontosan kiszámolt, mint az olvasás. Olyan, mintha mindig a következő pillanatra készülnék és sosem élem át azt, ami fontos.

Egy ideig például azért kerültem a barátaimat, mert úgy gondoltam, hogy a városba menetel túl sok időt vesz el. Aztán rájöttem, hogy nem élhetek folyamatosan egy túlzottan merev időrend szerint és újítanom kell. Azóta sokkal több időt töltök másokkal és nem arra vagyok fixálva folyamatosan, hogy mennyire értékes volt a napom egy objektív skálán. Így pedig őszintébb tudok lenni mindenkivel és képes vagyok jobban megélni az életemet.

A barátom esküvőjére is sokkal szívesebben megyek. Főleg úgy, hogy én is bekerültem a szervezők közé. Az én feladatom a fotósarok beszerzése volt és nemsokára meg is találtam az interneten a legjobb megoldást erre. A fotósarok esküvő kulcsszóra adta ki a Selfiegép oldalát az első helyen. Ki ne szeretne egy olyan oldalt használni, ami az első a keresési találatok között? Ez azonban még távolról sem volt minden.

A fotósarok esküvő szolgáltatást biztosító oldal ugyanis nagyon szépen volt kialakítva. Kevés olyan oldal van, amire elsőre ránéz az ember és már rögtön tudja, hogy mit merre keressen. A fotósarok esküvő témában pedig a Selfiegép szinte mindent megadott, amire csak szükségünk lehet. De mitől volt olyan különleges?

Elsősorban attól, hogy a gép, amit bérelhetünk tőlük, nagyon könnyen használható. Ha pedig ez nem lenne elég, akkor még rengeteg gyönyörű háttér közül is tudunk választani. Ennél egyedibb képeket nagyon el sem tudnék képzelni, ettől függetlenül még számos filtert is használhatunk. És nem hibáztam, hogy ilyen személyben beszéltem, mert a beállításon kívül egyáltalán nem lesz szükségünk szakemberre ahhoz, hogy kezelni tudjuk a gépet.

Egyébként is a fotók nagyon fontos részei szoktak lenni az esküvőknek. Éppen ezért nem is szabad alább adnunk. A képek minősége is nagyon magas, szinte olyan, mintha stúdióban készítenénk. Szerintem már mindenki látott ilyen képeket és elgondolkozott rajta, hogy milyen jó lenne, ha én is tudnék ilyeneket készíteni. Ez többé már nem álom, mert a Selfiegép mindent biztosít nekünk.

Említettem, hogy a beállításhoz azért szükségünk van egy kis segítségre, a Selfiegép azonban ekkor sem hagy cserben minket. A csapatukból egy embert kiküldenek, hogy végig felügyelje a gépet az esemény során. Ha kérdésünk van, vagy hiba lépne fel, akkor azonnal ott terem és segít nekünk. Ez számomra hatalmas megnyugvás volt, mert így legalább erre már nem kell figyelnem.

A fotósarok esküvő kulcsszavamra kiadott Selfiegép oldal tehát minden elvárást felülmúlt. Ráadásul a gyakorlatban is képesek voltak hozni az oldalon ígért minőséget. Én éppen ezért mindenkinek csak ajánlani tudom őket. Az esküvői képek nagy része ezzel a géppel készült és elmondhatom, hogy ennél őszintébb esküvői fotókat még soha életemben nem láttam. A meghívottak utána kérdezgették is, hogy hol lehet elérni ezt a fotósarok esküvő szolgáltatást. Én örömmel irányítottam át őket a Selfiegép oldalára, és hasonlóan elégedett voltak vele, mint én.