Én és a biciklim

A nem is akármilyen biciklim…

Igen, úgy érzem, ma szintet léptem az életemben! Egy jó nagyot legalábbis felfelé (vagy előre). Az első saját tulajdonú közlekedési eszközömet birtoklom mostantól, ami nem semmi érzés, pedig nem is autóról van szó! De nekem többet jelent mindennél, egy autónál is, mert amúgy mondjuk benzines, vagy dízelautó 2024-ban mégis kinek kéne?… (Tudom, sarkos megfogalmazás, vissza is térek még majd erre…)

De, a járgányomnak mégis van köze az akkumulátorokhoz, na, kitaláljátok miről van szó?…

Ha annyit mondok: ztech akkumulátor? A Ztechről el tudom képzelni, hogy többen hallottak már, de nem árulok több zsákbamacskát, tessék: ztech akkumulátor. Innen szoktam mostanában rendelgetni dolgokat, mert az új bringámon felül, amit szintén innen vettem, nagyon-nagyon belelkesültem még más irányba is. Ez lett a kedvenc shopom és ezzel a hellyel, a tanácsaikkal, majd a megfelelően kiválasztott egyik termékükkel kezdek mától új korszakot.

Maga a Ztech árul elektromos bicikliket, robogókat, háromkerekűeket, mopedeket. De én a motorbolt.co.hu-n javaslom a nézelődést, mert ott alternatív termékeket is bőséggel felvonultatnak! Ez egy nagyon-nagyon jó kis bolt tényleg. Az egyik motoros haverom ajánlotta (hivatalosan Viczai Kft. néven léteznek, amúgy meg motorbolt.co.hu), pedig nem is motorozom. Ő az elektromos rollerek miatt javasolta, mert ilyeneket már béreltem Pesten, amiről tudott. Azt mondta, nekem lehet sajátom is, mert itt jó árban vannak azok is. De aztán én mégis a bicikliknél ragadtam le. És hát tudjátok, azért léteznek Ztech kerékpár akkumulátorok is, mert biciklikből is egyre jobban terjedőben vannak az elektromos rásegítésűek…

Mit veszek még majd innen a jövőben? Először is bukósisakot, mert nekem fontos a biztonság biciklin is, és majd még lesz miből válogatnom, mert óriási választékkal várnak a motorbolt.co.hu-n, akár kiegészítőkből, akár további ruhadarabokból és ruhatípusokból, melyek a közlekedés világában praktikusak.

Miről győzött még meg ez a bolt? Hogy ma már érdemes az autót valamilyen újszerű, alternatív közlekedési eszközre cserélni, és van jobb, még az elektromos kocsinál is. Na nem mintha ők valami anti-autósok lennének, erről szó sincs, hisz van egy rakás almenüje a forgalmazott termékeiknek, amiket pont autósok keresnek. De a közlekedési eszközök komplett darabjai közt nem feltétlenül négykerekűek vannak tehát.

Haladunk a korral együtt a technológiai forradalmak felé is végre, és ebben az üzletben tényleg könnyű volt elcsábulni. Az árak és a választék miatt egyaránt. Viszont most úgy is érzem magam, hogy egyszerre vagyok nagyon trendi és voltam a vásárláskor igencsak megfontolt. A fővárost amúgy is megöli szerintem a sok kocsi, itt pedig minden alternatíva előállt, a Motorbolt webshopon, amivel tehetünk ennek a jelenségnek a szabályozásán, a saját életvitelünk átalakítása által!