Egyszerű a megoldás – Roadrecord!

Jó reggelt! Sziasztok!

Nálam éppen reggel 7 óra 3 perc van, és meg kell mondjam, nem ébredtem sajnos a legjobban. Ma ugyanis 6 óra 7 perckor arra keltem fel, hogy a munkatársam hívott. Először arra gondoltam, ilyenkor biztosan véletlenül hív, hiszen ki telefonál szándékosan vagy vészhelyzet nélkül reggel 8 óra előtt?!

Fel sem akartam hát venni a telefont, de tovább próbálkozott, és a harmadik hívásnál már csak felvettem, mert kezdtem megijedni, hogy vészhelyzet lehet.

Sajnos az is volt. Igaz, nem emberéletek forogtak kockán, és a vészhelyzetek súlyosságának sorában azt hiszem, ez nem is éppen kapna kiemelkedő helyet – viszont számunkra akkor is szinte a világ végét jelentette. Kinga azért hívott ugyanis, hogy közölje, a cégünk bajban van. Kaptunk ugyanis egy NAV ellenőrzést még az előző évre a céges autóval kapcsolatban, viszont sajnos nekünk nem megfelelő (NAV-álló) minőségben vannak meg a dokumentumaink, menetlevelek, mivel úgy tűnik, nem megfelelő útnyilvántartó alkalmazást használtunk…

Nem tudtam, hogy ilyen esetben van-e még mit tenni, vagy már csak a NAV-büntetést tudjuk megvárni. Azonnal rákerestem az interneten, hogy mégis mit lehet tenni ilyen helyzetekben. Fel voltam rá készülve, hogy az internet minden sötét legalsó bugyrát végigkutatom, ha kell, hogy bármilyen kapaszkodót találjak. Nagyon meglepődtem, hogy szinte az első találat már az igazi volt. A roadrecord.hu oldalra ugyanis nagyon hamar rátaláltam, alig pár kattintás után.

A roadrecord.hu weboldalán tényleg mindenre van megoldás! Kettő kattintásomba került rátalálnom arra a menüpontra ami azt írja, “visszamenőleges útnyilvántartás” – ez kell nekem!

Az én jelenlegi problémám itt meg is lett volna oldva – sokkal egyszerűbben, mint arra számítottam. Viszont rájöttem, hogy ennek az oldalnak a segítségével sokkal könnyebb lesz az életünk a cégben ezentúl. Szétnéztem hát a roadrecord.hu oldalán, és a szolgáltatások és megoldások mennyisége, amit kínálnak, lélegzetelállító!

Vannak kalkulátorok: lízing ÁFA kalkulátor, hóvégi km óra kalkulátor, fogyasztási norma kalkulátor. Találunk segítséget kiküldetési rendelvénnyel kapcsolatban, útnyilvántartó applikációt, még Google Maps utakból is lehet NAV-álló útnyilvántartásunk. Fontos neked a tökéletes menetlevél? – Gond egy szál se, a roadrecord.hu megoldja! Kíváncsi vagy az útnyilvántartás szabályaira? – Náluk azt is megtalálod. Magánautó elszámolása kiküldetési rendelvénnyel? – Itt erre is van lehetőség.

Látogassatok el a roadrecord.hu oldalára, hogy nektek ne legyen később olyan problémátok, mint nekem volt ma reggel! De ha mégis gondotok akadna, a roadrecord.hu-n biztosan találtok rá megoldást! Bízhattok abban, hogy itt mindig gyors, precíz és egyszerű segítséget kaptok majd!