Blogot írni még gumiabroncs vásárlásról is lehet

Jó dolog ez a blogolás. Bejegyzést írni végsősoron bármiről lehet, a témák száma végtelen, határ a csillagos ég. Én szeretem életem pozitív történéseit megosztani másokkal. Ezért most elmesélem, hogy milye kellemes élmény volt legutóbb, amikor új gumikat vásároltam az interneten.

Ugyanis megtaláltam a gumidiszkont.hu webáruházat és nagyon elégedett voltam az ottani vásárlásommal. Nagyon nagy választékban vannak itt gumiabroncsok, téli és nyári kivitelben de válogathatunk felnik között is. Sokféle márka van, olyanok, mint a Pirelli, Goodyear, Toyo, Hankook, Dunlop, csak a teljesség igénye nélkül felsorolva. Ha valaki tanácstalan a méreteket és az adatokat illetően, sok segítséget kaphat a webáruház cikkeiben. Ezek pontosan és részletesen elmagyarázzák, hogy mit jelentenek a gumiabroncsok adataiban szereplő számok, vagy mondjuk mit jelent a terhelési, vagy a sebesség index.

Rendelés leadása után a kiszállítást, ha nincs szezon, 1-2 munkanap alatt ígérik, ami így is történt. Ha szezon van, nagyobb a túlterheltség, így picit többet kell várni a rendelésünkre. Ez körülbelül 4-5 munkanapot vesz igénybe. Csomagunkat személyesen is átvehetjük a miskolci telephelyeken, hétköznapokon 8 és 17 óra között. Ha ez nem megfelelő megoldás számunkra, akkor vagy a GLS-el vagy a Magyar Posta kézbesítőjével kérhetjük a megadott címre. A szállítás költsége abroncsonként 1.990.- ft. Fizetni készpénzzel és bankkártyával is lehet.

Nem csoda, hogy ilyen gördülékeny a vásárlás a gumidiszkontnál, hiszen 19 éve foglalkoznak már gumiabroncsok szerelésével és kereskedelmével.

Nekem nagyon jó élmény volt itt vásárolni, és mindenkinek ajánlani fogom ezentúl ezt a gumiabroncs webáruházat.