Amikor egy nő a fűtési rendszerek között válogat…

Komfortosan érzem magam egy illatszer üzletben a dekorkozmetikai cikkek között. Szintén komfortosan érzem magam egy bevásárlóközpontban a lakásdekoráció shopban. És komfortosan érzem magam egy karácsonyi vásár forgatagában a cuki ünnepi tárgyak és legjobb barátnőim társaságában is.

De mi a helyzet, amikor a lakásomba keresek fűtési rendszert? Természetesen full diszkomfort érzésem van. Megpróbáltam kicsit tájékozódni, de egyre nagyobb lett a zsongás és a káosz a fejemben: hőszivattyú, infrafűtés, napelem, elektromos padlófűtés.

Éreztem, hogy fel kell tenni a kezemet és segítséget kérni. Egy ismerősöm a Fűtésrendszerek csapatát ajánlotta, korábban nagyon jó tapasztalataik voltak velük. Profik, segítőkészek és korrekt áraik vannak. Annyit én is tudok, hogy ezek nyerő tulajdonságok egy műszaki szakember esetében.

A Fűtésrendszerek weboldalán kicsit olvasgattam a témában. Meglepődve tapasztaltam, hogy egész sok dolgot értek az ott leírtakból. Ennek ellenére visszahívást kértem az oldalon lévő online felületen. Pár órával később csörgött a telefon és alaposan átbeszéltük a céljaimat és a lehetőségeimet. A célom: egy olcsó és gazdaságos fűtés a jelenlegi gázkazán helyett.

A szaki nagyon szimpatikus volt. Miután megismerte a körülményeimet, úgy ítélte meg, hogy számomra az ideális megoldást az elektromos padlófűtések között kell keresni. De javasolt egy helyszíni egyeztetést. Azt mondta, hogy enélkül olyan, mintha a csukott szemmel keresgélnénk a drogéria smink készletei között a tökéletes színezett nappali krémet. Ezzel a hasonlattal természetesen azonnal megvett, nem is kerestem másik szakember gárdát.

A helyszíni konzultációra ketten érkeztek. Alaposan körülnéztek. Amikor hallották, hogy a nappaliban éppen cserélni szeretném a padlóburkolatot, akkor megörültek. Elmondták, hogy elektromos fűtési rendszert javasolnak, ezek közül is a padlófűtés lenne számomra a legideálisabb. Az elektromos padlófűtések esetében több választási lehetőség is van: infra padlófűtés és amorf fűtőszálas padlófűtés. Ezen a ponton megkértem őket, hogy ne káromkodjanak (persze csak viccelődve).

Örömmel látták, hogy van egy cicám. Ők is imádják a macskákat, az egyiknek négy is van otthon. Azt mondták, hogy a cicám is imádni fog egy infra padlófűtés rendszert. Természetesen meggyőztek. Kértem egy részletes árajánlatot. Ezt két nappal később megküldték, én pedig elfogadtam. Már csak a szerelő csapatot várjuk: én és Cili.