A gyógytorna árak miatt végképp nem leszünk “anyagias lányok”

Egy barátnőm a minap nem túl kedvesen megjegyezte, hogy feltűnően elég sokat költök magamra. Nem is értem, hogy miből vonta le ezt a konzekvenciát, mivel sportcipőt nagyjából két évente szoktam vásárolni magamnak, bár tény, hogy a múlt héten elég jól bevásároltam nyári ruhákból – lévén, hogy szinte az összes tavalyi szoknyámat kihíztam.

Egyébként meglehetősen berzenkedem a nagyobb vásárlások miatt, mivel diákként a tanulmányaim mellett dolgozom kell, hogy ki tudjam fizetni az albérletet. Így teljesen átérzem az egyedülálló, dolgozó nők sorsát.

Egy valami mellett viszont úgy tűnik, hogy már nem tudok elmenni, ez pedig nem más, mint hogy évek óta egyre erősebben fáj a derekam.

Masszázsra vagy gyógytornára, egyáltalán bármiféle kezelésre eddig még gondolni sem mertem, mivel a gyógytorna árak már évekkel ezelőtt elborzasztottak – főképp a budapesti árak.

Úgy érzem azonban, hogy mára már elértem a fájdalomküszöböm határát, és mivel nem akarok még a harmadik x előtt konkrétan hétrét görnyedve járni, muszáj volt valami gyógymód után kutatnom.

Talán a véletlen hozta így, talán ahogy nagymamám szokta mondani, az isteni gondviselés, de a neten belebotlottam a Therapy4U Gerincterápiás Központ & Medical Fitness Stúdió honlapjába.

Igazán megnyerő volt nekem az, amit a weboldal átnézése során olvashattam. A tájékoztatás szerint ugyanis a Gerincterápiás Központ igazán sokrétű kezelést tud nyújtani a pácienseiknek.

A hab a tortán pedig az, hogy ezeket a kezeléseket teljesen személyre szabottan végzik. Csak úgy kapkodtam a fejem, hogy hányféle módszerrel dolgoznak.

Emellett hangsúlyozzák, hogy egy-egy betegnél többféle metódust ötvöznek – például itt találtam rá a kinematic taping irányzatra is, amely a hitvallásuknak abszolút megfelelően nem a tüneti terápia orvoslására használatos, hanem magát a problémát, a fájdalmak kiváltó okát célzó kezelések kiegészítésére szolgál.

Erről a fajta módszerről a neten már sok képet láttam, ahogy ezekkel a kineziológiai tapaszokkal lazítják az izmokat és a sérült szalagokat.

gyógytorna árak

A kineziológiai tapasz egy speciális pamutanyagból áll. Problémamentesen felragasztható a bőrre és így ezzel a módszerrel mindenféle mellékhatás nélkül csökkenthető a mozgáskorlátozottság vagy a fájdalom. Amiatt is kedvelt a módszer, mert ezek a tapasztok semmiféle kémiai anyagot nem tartalmaznak, mely felszívódhatna a bőrön keresztül. 

És persze végig az is a fejemben volt, ahogy a Therapy4U Gerincterápiás Központ & Medical Fitness Stúdió honlapját nézegettem, hogy mennyibe is kerülnek itt a kezelések, hogy vajon mennyire magasak a gyógytorna árak.

Aztán el is csodálkoztam azon, hogy nem kellett külön erre rákeresnem (a legtöbb helyen persze teljesen felesleges is kerestem volna, mert egyszerűen sehol nem tüntetik fel), ugyanis a weboldal vízszintes menüsorában rengeteg információt könnyedén megtalálhatunk – így többek között az árakat is.

Erre rákattintva külön személy szerint a gyógytornászokra, terapeutákra, valamint az időtartamra lebontva is szerepelnek a gyógytorna árak.

A gyógytorna áraknál külön szerepeltetve van az 55 perces állapotfelmérés díja is.

A Therapy4U-hoz történő bejelentkezés esetén ugyanis, amikor megérkezünk az első kezelésünkre, akkor állapotfelmérés fog történni. Ennek az állapotfelmérésnek elsődlegesen az a célja, hogy a szakemberek megtalálják a probléma, vagyis a fájdalom forrását, és azt megpróbálják megszüntetni a későbbi kezelések során.

Ezek után kerülhet csak sor arra, hogy kiválasszák a páciensekhez teljesen testhez álló, problémáit maximálisan orvosló módszert és módszereket.

A Therapy4U szakemberei mind magasan képzett gyógytornászok, akik adott szakterületen belül tevékenykednek.

A weboldal vízszintes menüsorán haladva a „Csapatunk” fülre kattintva név szerinti, illetve szakterület szerinti lebontásban meg is találjuk ezeket a gyógytornászokat.

A Therapy4U-hoz történő bejelentkezés sem bonyolult, hiszen az elérhetőségeket a „Kapcsolat” menüpont alatt többféle variációban is megtalálhatjuk.

Ennek megfelelően a telefonszámra, az e-mail címre, illetve a konkrét fizikális címre is rálelünk.

A bejelentkezésre hétfőtől péntekig van lehetőség – délelőtt 08.00 és délután 20.00 óra között, pénteki napokon 14.00 óráig.  Amennyiben e-mailt írunk a Gerincterápiás Központnak, úgy 24 órán belül választ is kapunk.

Ha minden jól megy, akkor majd elmondhatom a barátnőmnek – aki szerint túl sokat költök magamra -, hogy ez abszolút nem igaz, hiszen még egy plusz tétel is hozzá fog adódni a kiadásaimhoz – a gyógytorna árak -, és mégsem fogok annyival többek költeni, mint azt bárki is gondolná.