Hurrá, újra Blogger Day!

Bár vannak dolgok, amiket igenis szeretek az őszben, kicsit sajnálom, hogy ez a nyár máris véget ér. Már csak három hét és szeptemberbe lépünk, ami egyenlő az iskolakezdéssel, a több teendővel, hűvösebb napokkal és lássuk be, kánikula ide, vagy oda, szeretjük a nyarat. Lehet, hogy nem fogalmazok elég pontosan és inkább a nyárral érkező élményeket kedveljük, mint a strandolás, lángos, naptej illat, fesztiválok nyakra-főre… A tüzes aszfalt kevésbé vonzó.

Viszont ma jött egy email, ami még ugyan egy távoli októberi rendezvényt vetít előre, de kiváló hangulatot eredményezett nálam. Hogy miről is van szó? Októberben újra Blogger Day az idén 20 éves Cosmopolitan szervezésében, hurrá!

http://www.cosmopolitan.hu/bloggerdayIdén is biztos vagyok benne, hogy remek napot töltünk majd együtt és újabb személyes találkozókra lesz lehetőségünk az MBBK tagjaival. Annyira jók ezek az alkalmak, úgy készülünk rá, mintha minimum férjhez mennénk, nem mindegy a ruha, a cipő, kellenek a fotók és előre visítunk, ha tudjuk, kikkel találkozhatunk.

A pályázat természetesen ez alkalommal sem marad el, a kiírás így szól:

Az Év Bloggereit keresi a Cosmopolitan!
Cosmopolitan Blogger Day 2017

A 20 éves Cosmopolitan 2017-ben is keresi az év legsikeresebb és legmenőbb bloggereit. Az immár negyedik alkalommal meghirdetett bloggerversenyen öt kategóriában várja a magazin a bloggerek jelentkezését. Az eredményhirdetésre ezúttal is a Cosmopolitan Blogger Dayen, Magyarország legnagyobb bloggerkonferenciáján kerül sor.

A megszokott kategóriákon kívül Az év influencere díj is gazdára talál. A Cosmopolitan, amely ebben az évben ünnepli 20. születésnapját, öt különböző kategóriában – Az év beauty bloggere, Az év vloggere, Az év felfedezettje, Az év divatbloggere, Az év bloggere – várja a bloggerek jelentkezését szeptember 4-ig. A kategórianyertesek értékes díjakra számíthatnak, így ebben az évben is duplán megéri jelentkezni! A beérkezett pályázatokat szakmai zsűri bírálja el: Sabján Johanna, a Cosmopolitan főszerkesztője, Faix Csaba, a Prezi kommunikációs vezetője, Farkas Dániel YouTube-szakértő, Gönczi Petra Content Specialist és Szabó Gergő, a Special Effects Media társalapítója. Az előző évekhez hasonlóan egy díjazottat idén is a közönség választhat ki a www.cosmopolitan.hu oldalon leadott szavazatokkal. Az idei verseny újdonsága, hogy a klasszikusnak számító kategóriákon kívül a Cosmopolitan Az év influencere díjat is kiosztja egy meghatározó magyar véleményvezérnek, akire szintén lehet majd szavazni a magazin weboldalán.

A díjátadóra október 22-én kerül sor a Cosmopolitan Blogger Dayen. „Az idei konferenciaprogram fő tematikája a videógyártás és a vloggerkedés kihívásai köré csoportosul. Előzetes kutatásaink szerint ez az a műfaj, amely leginkább foglalkoztatja a bloggerszcénát” – árulta el Sabján Johanna, a Cosmopolitan főszerkesztője.

A pályázat jelentkezési feltételei és további információk az alábbi linken érhetőek el: http://www.cosmopolitan.hu/bloggerday

Jelentkezési határidő: 2017. szeptember 4.

Szóval egy szónak is száz a vége, már nem is bánom, hogy lesz október is idén, mert van miért várni 🙂 Ha az előzőekről lemaradtál, itt bekukkanthatsz az én élményeimbe:

Blogger Day 2016

Digital Divas 2015

Na, kivel fogok ott találkozni?

blog suznvilaga

 

 

 

2 thoughts on “Hurrá, újra Blogger Day!

Hozzászólnál? Itt megteheted :)

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .