Irány a Cosmopolitan Blogger Day! – Nyereményjáték

Ki volt már a Cosmopolitan Blogger Day-en, lánykori nevén Digital Divas-on? És ki szeretne idén is jönni? Egy csomó jó program lesz, akár előző évben, és ez megint szuper lehetőség arra, hogy találkozzunk!

Ráadásul, képzeljétek, van nálam két jegy a Cosmopolitan Blogger Day-re!

Ki szeretné? ?

Ez nem lesz olyan sima menet, hogy kezet fel és, aki a leggyorsabb, azé, nem ám!
Egy icipicit meg kell érte dolgozni, de könnyítésként két opciót ajánlok:

1. Grafománoknak: írj tetszőleges hosszúságú bejegyzést a rendezvénnyel kapcsolatban (lehet visszaemlékezés, ha már vettél részt ‘Digital Divas’-on, vagy egy tervezgetős jövőbetekintő, hogy miért várod az október 16-ot).

2. Outfit-bubusok opciója: mutass pár ötletet, hogy miben jönnél a Blogger Day-re 🙂 lehet fotó, lehet montázs, vagy, ami tetszik.

Ha nem tudsz dönteni, mivel írni is szeretsz, és ruhaimádatban lekörözöd a molyokat is, keverheted is a feladatot ? Az elkészült művet, akár írás akár képanyag, akár vegyes, linkeld be ide a poszt alá, hogy tudjam, részt veszel a játékban!

A dolog nem kötelező, csak olyan, mint anno a Blogger házi: a lényeg, hogy élvezd!

Sorsolás: 2016. október 2.

 

2 thoughts on “Irány a Cosmopolitan Blogger Day! – Nyereményjáték

    • Kedves Andi 🙂 Igazán örülök, hogy így döntöttél, hiszen ezzel legyőztél egy kis mumust! Ez a mumus amúgy szerintem nem csak Benned és bennem, de még a legnagyobbnak hitt bloggerekben is ott munkálkodik időnként. Szóval ne félj, történjen bármi, mi nem eszünk meg, sőt nagyon örülnék, ha megismernénk személyesen is!
      Ui: A Zsuzsáért ölök 😀 És sokkal durvább vagyok, mint a mumus muhahaha 😀

       

Hozzászólnál? Itt megteheted :)

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..