{Vigyázz, kész, posztolj!} – VKP Karácsony

Ez az évem, akarom mondani évvégém, valami eszement. Az a csoda, hogy erről is nem csúsztam le. Egyszerűen olyan, mintha holnap lenne 26-dika, én meg a november negyedikei dátumnál elfelejtettem volna lapozni a naptáramban… Helló, Karácsony, üdv a diliházban!

Se menü, se ajándék, se semmi. Az nem számíthat karácsonyi előkészületnek, hogy meghallgattam két számot a csokikrém hangú Michael Bublétól a témában, ugye?!

Újabban reggelente két verzióm van az ébredésnél: kérlek, add, hogy vasárnap reggel van (majd cifra anyázás, mert hét naponta ez egyetlenegyszer teljesül) vagy: ma van karácsony és nincs is hús a hűtőben, meg tojás se, meg hal se…

Beauty-Christmas-shopping-460x252

Úgyhogy a meghitt adventi időszakot nálam inkább elmeroggyantak örömünnepének kéne nevezni.

Azt hiszem, ez így ebben a formában be is tetőzött volna, ha nincs Pillecukor Szilvink, aki ezúttal a Karácsonyt is körbeszőtte: így született meg a VKP karácsonyi különszáma, ahol blogger bloggert ajándékozott.

Nem tudok neki elég hálás lenni, amiért generálja a bloggerkapcsolatokat és szórakoztatja az ilyentájt amúgy sem lankadó figyelmű olvasókat.

Tehát nagy volt az örömöm, amikor megtaláltam az értesítőt – elvégre este hatra senki nem fog csomagot kézbesíteni, ellenben egy egész hetembe telt, mire eljutottam a postára. Már a pakkom súlya is tetemes volt, illetve az egész tapintásra,olyan sejtelmes 🙂

Lássuk képekben:

DSC_0065 (2) DSC_0069Ez volt hát Detti, a Testvérkódex blog párosának egyik tagja, és el kell, hogy mondjam, betalált. Finom falat, illatgyertya, mini plüssmackó (amit a testvére készített), filofax kellékek és egyéb mütyürök… Hát mit akarhat még az ember lánya? Csak köszönetet mondani. Szuper kis válogatás volt, a személyes levélke pedig feltette a pontot az i-re 🙂

Az én angyalkámat viszont alaposan elfújta a szél, mert utolsó pillanatban ért csak célba. Az ajándékozottam Barbi volt, a Barbi Make Up and Beauty Blog készítője. Annyira adta volna magát a sminkszer, még a kedvenc márkáit is könnyen le lehetett volna “nyomozni, ám úgy gondoltam, kevésbé akarok a profiljába vágni. Finomat, szépet akartam, de nem piperét. Hogy mit kapott Barbi, nála csekkolhatjátok 🙂

cute-animal-squirrel-snow-mail-post-box-pics

Köszönöm a részvételi lehetőséget, igazán szuper lesz elolvasni a beszámolókat – oké, elismerem, csaltam. Párat már kivégeztem, pardon.

Előre is boldog karácsonyt kívánok, de addig még úgyis találkozunk!

suzn vilaga blog

 

Hozzászólnál? Itt megteheted :)

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..