Tíz év múlva (2.nap)

Most be kellene ismernem, hogy icipicit megcsúsztam már a legelső nap?! Üsse kavics, így volt. De most, a második napon, íme a második téma: a tíz év múlva. Hogy hol szeretnék tartani…

Te jó ég. Tíz év. Tíz év? Tíz évvel ezelőtt már majdnem érettségiztem, atya gatya.

Felfoghatatlan, hogy az már/még most/akkor volt. Eszelősen vénnek érzem magam. S ezt tetézzem most még tíz évvel… Az azt jelenti, hogy 37 évesen mit akarok véghez vinni. 37, te magasságos ég! Nézzük random.

Villámlista:

– Főiskolai tanulmányok befejezése minél magasabb szintű eredménnyel. Elviselem a doktorit, ha arról van szó ? Ugye drágám, beszuggeráljuk?

– Blog, publikálás, könyvkiadás és egyéb grafomán tevékenységek. Az írást soha nem hagyom abba, ebben egészen biztos vagyok. Ha kétéves tervembe nem pipálhatom bele az első könyvem megírását, saját magammal fogok bajszot akasztani. Jobb bűnbakot úgysem találok.

– Család. Agyonütném magam, ha addigra már nem leszek minimum kétcsemetés anya. Ez megint olyan pont,  amiből nem engedek. Úgy látszik a ketteseknek fontos szerep jut. Csak a vizsgajegyeknél ne jeleskedjenek.
image

– Nyelvtanulás. A németet feléleszteni, az angolt javítani, a spanyolt elsajátítani, az olaszt megismerni, a többi meg a kasszán múlik. Tökre el tudom képzelni hogy életem végéig foglalkozzak az idegen nemzetek szavaival.
image

– Tíz év múlva a házátépítés emlékét is felejteni szeretném. Bár még neki se álltunk, lesz ott annyi variáció, hogy jobban teszem ha a végeredményre koncentrálok. A szép kis fészkünkre.
image

– Boldogság, egészség, család és a tanulás lehetősége.
image

Összességében ezt kívánom magamnak, meg a különböző apróságokat, mint kutyák, kert, saját gardrób és egyéb nyalánkságok. De bizakodom, hogy ezekre nem kell egy évtizedet várnom ?
image

 

Hozzászólnál? Itt megteheted :)

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..