{Vigyázz! Kész! Posztolj!} – Tavalyhoz képest…

Tavaly és idén…? Ez nem lesz egyszerű. Vagyis inkább sokoldalú lesz, hiszen ezer meg egy dolog változott egy év alatt.
Tavaly ilyenkor épp túl voltam a mentősvizsgán, most pedig áthussantam az emelt társadalomismeret érettségi írásbeli részén: eddig a két eredmény egyezik, ötösök a drágák, csak abban bízom, hogy ez az állítás a szombati szóbeli után is megőrzi valós mivoltát (drukkoljatok, plz!).
Tavaly, majdnem pontosan egy éve, elkezdtem dolgozni a Globe Dental kenesei fogászatán, most pedig várom a hétfőt, hogy belecseppenjek a Napló szerkesztőségének mindennapi életébe. Fura párhuzamok ezek 365 nap távlatából!
Ha még a sorrendet is elmesélem!
Tavaly:
1. megkapom az állást
2. vizsga
3. Magas-Tátra 5 nap
4. munkakezdés
Idén:
1. megkapom az állást
2. vizsga
3. Magas-Tátra 5 nap
4. vizsga
5. munkakezdés
Magas-Tátra a teraszról :)

Magas-Tátra a teraszról 🙂

Kísérteties, nem? Ezek  a kirívó összehasonlítani valók, most meg jöjjenek az általánosságok:
még kevesebbet olvasok – rémes érzés, mert nemhogy blogokat, de könyveket sincs időm összebogarászni, mert egyszerűen kerget a vashiány okozta álomkór és a mindennapi teendők után kidőlök, mint a krumplis zsák.
tumblr_mxqyg5ICF11rirdago1_400
Nem maradhat ki az emlegetésből a blogszekció sem: elindult a saját honlapom, ez itt, immár ponthús verzióban, és a blogcsoportunk  is mindjárt elér egy nagyon kerek számot (971-en vagyunk per pill).
Tavalyhoz képest még-még-még nőtt a hajam (ricinus forevör!), ha lehet még nagyobb a pofám és még többet tudok akarva akaratlanul az aikidóról és egyre több olyan dologról van fogalmam, mint a rektifikáló oszlop, a háromszög diagram, az extrakció vagy éppen az abszorpció.
Felfedeztem magamnak Pápa városát, kicsit bele is szerettem; elköszöntem Balatonkenesétől (GD), lecseréltem a telefonom. Megismertem rengeteg új embert, szereztem pár új barátot, pár ellenséget és rúgtam össze úgy a port emberekkel, hogy azt sosem gondoltam volna. A halakat tavaly óta se szerettem meg, pedig hősiesen küzdök; ellenben nagy főtt kaja rajongó lettem és lehet, hogy ez azt jelenti, hogy fel is növök lassan (26,9 év ide vagy oda). Még mindig a City Rush az illatom, a 19 összetevős Gliss Kurt kenem a hajamra és még mindig utálom a sört. Felfedeztem viszont a száraz rosé és az almalé üdítő párosát és továbbra sem jutok el randira azokkal a személyekkel, akikkel már ezer éve nem találkoztam. Türelmetlenségem a régi, hisztis leszek, ha éhes vagyok és képes vagyok hajnali háromkor melegszendvicset zabálni.
Mindenesetre úgy érzem, az egész év megint az én fejlődésemet szolgálta minden negatívumával együtt és még mindig én lettem több általa. Kellenek a búcsúk, kellenek az új élmények és kell még sok-sok VKP!
Nálatok volt valami hatalmas változás?
al____r__s_vectorized

 

 

2 thoughts on “{Vigyázz! Kész! Posztolj!} – Tavalyhoz képest…

Hozzászólnál? Itt megteheted :)

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..