Felfedem a titkom: szenzációs dolog történt velem

El sem akartam hinni, mikor felhívtak a hírrel, hogy vendégként kéne megjelennem egy szakmai rendezvényen, mint blogger és lassan ezerfős csoportunk alapítója.

El tudjátok képzelni, hogy micsoda öröm ez?

giphy

Az a megtiszteltetés ért, hogy Naszáli Dóri, a DorCo alapítója és vezetője maga is csoportunk tagja és úgy gondolta, lenne érdekeltségem a témában. Először csak hápogtam, hiszen ki vagyok én, de aztán rámjött a váó-érzés… És gondolhatjátok, mindjárt lett mondanivalóm!

red_lipstick

Plusz majdnem kiugrottam a földszinti erkélyről örömömben. Jó, mi?

Ráadásul ez egy afféle műhely, ahová akár Ti is eljöhettek és tovább és tovább fejlődhettek a bloggerkedés csúcsai felé!

__6262236_orig

11201123_527942400677745_6516608442532767512_o

Mutatom a részleteket:

Időpont és helyszín: 2015. június 4. csütörtök

A DorCo irodája 1097 Budapest Vaskapu u. 10-14.A

Főbb témakörök:

 • mi az a blog, mikor kell használni, mit várhatok tőle
 • a blogolás szerepe a vállalkozás építésében
 • szerkesztési alapelvek, sajátosságok
 • tippek trükkök, gyakori hibák és jógyakorlatok
 • saját blog stratégia összeállítása a hallottak alapján

A nap tematikája:

 • 9:00 – 9:30 érkezés, bemelegítő ráhangolódó feladatok
 • 9:30 – 10:00 bemutatkozás és elvárás egyeztetés
 • 10:00 – 12:30 elméleti rész, a használt módszertan ismertetése, közben 10 perc szünet
 • 12:30 – 13:00 ebéd szünet
 • 13:00 – 14:30 segítő kérdések mentén egyéni munka a saját márka építésen, a végén szünet
 • 14:40 – 17:00 prezentáció és közös ötletelés, fejenként 5-10percben

 

A képzés ára: nettó 31 000 Ft/ fő helyett 21 000 Ft/fő annak, aki nálam jelzi részvételi szándékát (FB, email, itt komment, stb).

Az ár tartalmazza: képzés, helyszín, kávé és tea fogyasztás, reggeli pogácsa,

munkához szükséges eszközök, nyomtatott munkalapok

Kire számíthatok, ki tart velem?

al____r__s_vectorized

 

Részletek még részletesebben, itt: DorCo szakmai műhelyek  🙂

 

5 thoughts on “Felfedem a titkom: szenzációs dolog történt velem

 1. Pingback: Keserédes - Az utolsó nap margójára - Suz'n Világa

 2. Amióta olvastam reggel, vissza visszatérnek a gondolataim a témára. Írjam vagy magamban tartsam amit gondolok? Írom. Szerintem van itt egy érdekes, a poszt aktualitásán jóval túlmutató kérdés. Kicsit sarkítva két csoportba lehet osztani a bloggereket, azokat is akik tagok Suz’n facebook csoportjában: Van aki írogatja a blogját, önkifejez, bezsebeli a like-okat, ismerettségeket köt és akár némi ismertséget is szerezhez, de alapvetően ez neki elég. Aztán van egy másik csoport, akit az különböztet meg, hogy bár szintén szeret blogolni, de úgy gondolja, hogy ha már belerakott egy blogba nem kevés energiát, szabadidőt, talán még pénzt is, akkor valami jöhetne is vissza belőle. Hogy ez pénz, ingyenes termék vagy egy ingyen belépő egy ilyen rendezvényre, az most szinte mindegy. Suzn-nak a facebook csoportja egy kapcsolati tőke, ami most ennek a cégnek aki a tanfolyamot szervezi jól jött – az ezer tagból néhányan biztos el fognak menni erre. Amin elgondolkodtam, hogy szégyenlősnek kell e lennünk egy ilyen lehetőséggel kapcsolatban vagy inkább felkészülni rá, hogy bizony az mellett, hogy szuper ötlet és nem kevés munka volt (thx!) összefogni a bloggereket, de ebből még valami bevétel is alakulhat. Szerintem nem. Viszont nem mindegy, hogy hogyan kommunikálja az ember. Szerintem mindenkinek úgy fair, hogy ezt a konferenciát egy ember hirdethette meg a csoportban és az Suz’n. Semmi baj ha felhívja rá a figyelmet, aki akar elmegy, aki nem az marad. Csak szerintem nyíltan kommunikálva, nem tündérmese történetbe bújtatva. Persze könnyen beszélek, engem még senki sem kért fel ilyenre – gondban is lennék, hogy hogyan tálaljam. Szóval gratulálok, ez is mutatja, hogy milyen jó ötlet volt összehozni a csoportot !

   
  • Köszönöm az őszinteséged! Sajnos mióta ez a poszt kiment, kapok hideget-meleget.
   Mint mindennek, ennek az éremnek is két oldala van, de Te vagy az első, aki ezt a két oldalt mind el is fogadja. Köszönöm, hogy leírtad, mert bizony a megjelenés óta én mindennek érzem magam, csak épp embernek nem…

    
  • Köszönöm drága, a Te véleményed az egyik akiére nagyon adok,mind blog, mind más témában.
   Ha te azt mondod, jó lesz, elhiszem és nem érdekel a sok károgás, aminek egy része irigység, egy része féltés, egy másik meg magyar mentalitás 😉

    

Hozzászólnál? Itt megteheted :)

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .