Kiiktattak volna, de visszatértem! Jobb vagyok, mint Jason Bourne – vizsga, vírus, sikítófrász

No kérem, azt mondják, az élet akkor jó, ha zajlik. Én meg úgy érzem, most már túl sok is ez a jóból.

Az, hogy az ember lánya az írásbeli érettségi előtti éjjel színházba megy, az még mondhatni hagyján. Persze utána sírt a szám, hogy a 13-a délelőtt nem volt elég mindenre – de ezen senki nem lepődik meg, én meg pláne nem. Viszont a bloggal olyan dolog történt, hogy az meredekebb a meredeknél:

történt egy szép (?) márciusi napon, hogy kaptam egy értesítést arról, hogy a blogon vírus terjed. Mint minden “anyát”, kitört a sikítófrászt, hogy ugyan ez most mit jelent és mit csináljak, merthogy a javaslatból egy kukkot sem értettem a jelszóváltoztatáson kívül. Vírus!!! Érted, vírus!!!! Gyorsan végigszaladtam az éteri segítőimen, elríttam bánatom, történt egy-két próbálkozás, de az email újra és újra megjelent. Futkostam, mint a mérgezett egér, de a válasz mindig az volt, hogy a baj még nem múlt el, tessék tovább sepregetni. Ekkor jutott eszembe, hogy még egy személlyel nem számoltam. Pár hónapja céges ügyekben kértem tanácsot egyik kedvenc bloggerinám – Letti – webes segítségétől, Tomitól. Mi lenne, gondoltam, ha ezúttal saját ügyben fordulnék hozzá?

Virus-Removal

Tomi aztán jött, látott és győzött! Hosszasan levelezett, telefonált – lévén egy férfivel könnyebben szót értenek a férfiak – és pár nap elteltével megjött a hír: a blog tiltása feloldásra került, lehet újra osztani az eszet… Igaz, a statisztikák romokban, valószínűleg azt is elfelejtettétek, hogy volt valaha ilyen blog, de bizakodom: vannak durva híreim, amiket amint lesz egy csipet szabadidőm, jövök és megosztok veletek 🙂

al____r__s_vectorized

 

One thought on “Kiiktattak volna, de visszatértem! Jobb vagyok, mint Jason Bourne – vizsga, vírus, sikítófrász

  1. Pingback: Egy mozgalmas május - sok képpel és még több rizsával - Suz'n Világa

Hozzászólnál? Itt megteheted :)

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .