Muszáj volt belőlem órab*zit csinálni?!

Mikor megismertem az én Drágámat, még nem tudtam, hogy efféle “betegségben szenved”. Mindenkinek megvan a maga kis mániája: cipő, ing, határidőnapló, öv, táska, telefon. Vagy épp az óra.

Körülbelül egy éve döbbentem rá, hogy az én “uram” bizony megszállottja a karóráknak, ráadásul az ízlése ebben is páratlan (erre szokta barátosném azt mondani: te vagy a nője, ez a legfőbb bizonyítéka a kiváló ízlésének)… Mi nem a ruhaboltok kirakata előtt állunk meg, ahol én ugrándozok az egyes göncöket látva és nem én vonszolom az ékszerbolt mintadarabjai felé se. Ő húz maga után és tölt el perceket sóhajtozva a kis ketyegőket nézegetve.

Így megy ez már hosszú hónapok óta, s lám, én mégis meglepődtem, mikor a 26- születésnapomra egy csodaszép karórát kaptam ajándékba. Azóta is elmeséli mindig, hogy ő abba a darabba bizony beleszerelmesedett az üzletben. Aztán megkapása után egy héttel már én is odavoltam érte. Akkor rögtön is tetszett nagyon, de az igazi kapcsolat köztünk úgy egy hét elteltével alakult ki. Ha nem raktam fel véletlen/mert ütközött a gönceimmel, hiányzott. Dörzsölgettem a csuklómat és eszelős hiányérzetem volt…

data-casio-standard-analogue-she-3029sg-7auer-she-3029sg-7auer-340x340

Hát Ő az én gyönyörűségem. Érdekes, hogy anno a mentősvizsga előtt volt egy megállapodásunk, hogy ha sikerül, kapok egy karórát, de még így sem esett le, hogy ő lesz a meglepi.

Mióta ez a darabom megvan, én is átmentem óra-csekkerbe, és folyton-folyvást az emberek óráit radarozom. Pasikon és nőkön is. Plusz pontot érnek a szép darabok egy vadidegennél: bizalmat ébreszt a jó ízlés, vagy tudja fene. Z. ugyanezt csinálja, én meg eltanultam tőle. A múltkori aikidós évzáró vacsin például ő egy bő órával később szúrta ki az asztaltársunk csuklódíszét, mint én. Röhej, komolyan.

Pár hete pedig azt is megfigyeltem, hogy a női magazinokban is előbb szúrok ki órareklámot, mint egy jó táskát…

Erre Drágám jóérzéssel bólogat, csak még az nem esett le neki, azok ugyan több helyet foglalnak, de árban tizedébe kerülnek, mint a sajátom féle Swarovski köves csoda…

rp_738f8fde55dd6d8108ef7c6f204520201.png

 

 

 

 

ck_watches

 

 

 

 

7 thoughts on “Muszáj volt belőlem órab*zit csinálni?!

  1. Nálam akkor pattant el valami, amikor majdnem egy éve megrendeltem ebayről a geográfus karórám (= egy 500 ft-os, térképmintás számlapos óra). Imádtam, volt mellette egy sportosabb, barna bőrszíjas órám is, felváltva hordtam őket. Aztán megtaláltam anyukám régi óráját, vékony, fekete bőrszíj, aranyozott óraszerkezet, gyönyörű volt. Aztán úgy hozta a sors, hogy a két “új” órában lemerült az elem cirka 4 hónap után, és maradt a sportos óra, mindenhez. Ezt elégeltem meg, és rendeltem egy csupa fém szépséget, ami ide is ért már.
    Egyébként igaz, hogy egyre jobban figyeled a másik karóráját, ha elkap a gépszíj. Majd egyszer, ha nagy leszek, akkor tuti veszek egy minőségi karórát, de egyelőre beérem az ebayessel, ami sokszor olcsóbb, mint elemet cseréltetni.

     
    • Eleinte én is úgy voltam vele, hogy nem baj, ha olcsó, csak csillogjon – de eme tünemény után már nem adhatom lejjebb. Minek kellett engem elrontani…:)

       

Hozzászólnál? Itt megteheted :)

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..