Megunhatatlan film

Megunhatatlan film, megunhatatlan VKP…

vkp1

Hazaértem az üres lakásba, leszórtam a táskámat, raktam be üccsit a hűtőbe, betoltam egy mosást, kiöblítettem pár újonnan zsákmányolt leértékelményt, majd ideültem egy nagy pohár fagyasztott joghurt társaságában a géphez, hogy megírjam az e hetit.

Csak úgy lazán, Carrie Bradshaw stílusában, hanyagul összekötött lobonc és fehérnemű kombinációjában. Képzelegni lehet, de nem érdemes, semmi extra, csak szimplán melegem van. Kurvára.

A mostani témánk azok a filmek, amit az ember lánya újra-meg újra megnéz, és mégse unja. Mert megunhatatlan. Számára. Számomra.

Mikor megláttam a címet, rögtön tudtam, kik lesznek a kiválasztottjaim, hiszen ők tényleg azok a bizonyos húszezerszer látott, de újra és újra mozik. Itthon, otthon, ülve, fekve, kajával vagy anélkül, de még mindig lekötnek. Nézzük csak!

1. Pearl Harbor – Égi háború

Ez az én olyan darabom, amit tényleg kívülről tudok, nyolcvanszor láttam, de még mindig megríkat és még mindig ugrálok a kanapén, ha a távirányító nyomkodása közben meglátok egy tizedmásodpercnyi részletet, akár csak egy háborús jelenetből, lévén, hogy még azokat is kívülről vágom.

lens8522991_1260689805pearlharbormovie

 

Kedvenc jelenetem nincs, mert egyszerűen ötvenig meg sem állnék, mert mindig eszembe jutna egy imádott képsor.

2. The vow – Fogadom

Hehh, a romantikus szögem bújik ki a zsákból. Ez van srácok! Az a film, amiben Channing Tatum és Rachel Mcadams együtt szerepel, ráadásul egy komoly témát feszegetve, nem lehet nem kedvenc! Egyszerűen a hideg kiráz már a trailerjétől is!!! Az, hogy igaz a sztori, még érdekesebbé teszi, Taylor Swift Enchanted-jétől pedig pikk-pakk szerelmes leszek. Erről nem tehetek. Ultragáz ide vagy oda, örök kedvenc!

3. About time – Időről időre

Időutazós sztori, az a fajta, amit a szkeptikusok is elfogadnak, mert a történet olyan jó, hogy az valami fenomenális. Rachel McAdams meg pláne! A slusszpoén, hogy pasi ajánlotta, a kedvenc hobbitrollom 🙂

4.Life as we know it –  Ilyen az élet 

Babás film, rengeteg poénnal és a Grace klinikás kedvenccel, Katherine Heigl-lel. Garantált röhögés és elmorzsolt könnycseppek…

5.  A bűn éjszakája

Durva, de elgondolkodtató és az utolsó másodpercéig leköt. Szuper film, a keményebb fajtából.

5+1 Még egyet, aztán ígérem leállok, bár ez dupla lesz! Ha már Sarah Jessica Parkert emlegettem, itt kell megneveznem a Szex és New York című kultikus sorozatból gyártott mozifilmeket is! Épp töltöm a sorozatot lefelé, de ha végre meg tudnám szerezni a mozi első részét is, igen boldog lennék!

Az a hangulat, azok a göncök és a szövegek persze! Mondhat akárki akármit, ez kultusz! És imádom!

De tényleg nem mélyedek jobban bele, mert idesorolhatnám a sírós Az igazi kaland-ot, a röhögős Másnaposok-at, a parázós Ideglelés-t, az Elrabolva-t és kutyakötelességem kiemelni a Felhőatlasz című remekművet, hiszen ennek kapcsán randiztunk először és ez az a film, ami azóta is átszövi az életünket!

Neked mi az abszolút kedvenc?

 

 

 

8 thoughts on “Megunhatatlan film

 1. jó majd szoritok.. de azt tudni kell ám, hogy csak nagyon rossz boruk van, a pálinkát nem is ismerik, nincs rendes fehérkenyerük, egy kiló krumpli egy vagyonba kerül… egy nap alatt beutazod az egészet…( 1 nap pro sziget) utálják a sovány nöket… 100 kg felüli a szép…
  mindenki fehér polóban bermudában és strandpapucsban megy mindenhova…. kaját nem szolgálnak ki senkinek fürdöruhában…stb stb..ja ok ,,, fincsi az ananász, a banán ( Dole) a sok kis szines tengeri hal, ismerik a disznóvágást ( ok ha kicsit másképp is ) egyszer látni ok.. de aztán elég is.. :-> mert vás a bicskás szallonna zöldhagymával s fehérkenyérrel..

   
 2. Ha ebböl az ötböl kell választani akkor a Pearl Harbor… Miért? … Személyes élymény… voltam az eredeti helyszinen.. s láttam az elsülyedt hajókat.. szinte rájuk lehetett lépni, olyan közel vannak a felszinhez… s mégis olyan sok ember odaveszett… hmmm…. azt hiszem egyikke az okoknak az volt hogy az amikat, akkorban Hawaii-on nem nagyon kedvelték.. s nem igen segitettek nekik.. na de ez az én személyes véleményem… Aztán sex a városban .. vagy épp vidéken.. 1-2-3-4-5- ah.. az is jó mindenütt… ;-> ( s nem csak nézni… ;->)

   
   • neeem kell irigykedni… akkoribban még olyan kis utazós tipus voltam;-> Akkor még filmre fényképeztünk… de ha egyszer idöm engedi be-scannelem majd azoknak az idöknek a képeit is…

     
    • támogatom az ötletet 😉
     én ostanság lettem kis utazgatós típus így tisztelettel felkérlek a drukkolásra, hogy én is eljussak oda 😀

      
  • Hmm, végre nem csak azt kapom hogy nyál 😀 Szuper, megint bebizonyosodott, hogy csak a jó helyen jó időben posztolás számít 🙂

    

Hozzászólnál? Itt megteheted :)

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..