Világvége első fokon

Kiakadtam. Reggel. Saját magamra.

Ülök a megszokott sulibacipelő járatomon, bámulok kifelé az ablakon, fülembe ciripel ATB nosztalgikus In love with the Dj-je, és szemlélődöm. Csak úgy jártatom a szemem az embereken le-fel, mikor észreveszek egy fiatal párt.

Nem többek 16-17-nél, világegyszerű öltözet, és a csaj táskáját, ami rég nem iskolatáska, csak valami trendi batyu, a srác viszi a sajátjával együtt.

Első gondolatomat – de édes! – csírájában fojtja el a szekírt énem, én megjegyzem magamban, hogy maximum annyiról lehet szó, hogy a csajszi még nem adta be a derekát és a srácnak tepernie kell. És teper.

Ennyit erről. Kihalt a romantikus énem. Nekem! Mostanában nem izgat a csoki sem.

Hová fajul a világ?

maxresdefault (1)

 

 

3 thoughts on “Világvége első fokon

  1. Pingback: Így volt szép, így volt csúnya – 2013 | Suz'n világa

  2. Dehogy halt ki. Idősödünk és gyűlik a tapasztalat. Van a fizikában egy olyan törvény hogy az anyag és az energia nem vész el, csak átalakul. Ez erre is igaz. Rengeteg olyan hölgyeménnyel volt dolgom akik azt mondták hogy kihalt belőlük a romantika, meg hogy sosem lesznek szerelmesek. Aztán 2 hét – 2 hónap múlva már meg is volt a következő “ügyfél”… Alapjában véve nyilván ő is “csak” egy pasas volt, de elég volt egyetlen kicsi apróság ami egyedivé tette, ráadásul pozitív irányban és ennyi már elég is volt a “romantikus” összhatáshoz. Amit te érzel az csupán egy szignifikáns időintervallumban kalibrálható pszeudoindividuális argumentum. Majd megszokod. (ahogy a művelt angol mondaná: “Deal with it!”)

     
    • Persze, ha belőlem kihalna a romantika, akkor tényleg vége lenne. Nálam jobban nem szereti, nem élvezi senki talán. Csak mérgez a világ engem is, és a tejszínhabos dekorra néha porszem kerül. De lesöpröm 🙂

       

Hozzászólnál? Itt megteheted :)

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..