Rajtatok áll…

 

… vagy bukik. De maradjunk inkább az állós verziónál. Optimista leszek, megfogadtam. Na, jó, nem. Csak akkor lettem ilyen pozitív, mikor olvastam a versenykiírást itt.

Soha nem nyertem semmit, leszámítva az arclemosót egyszer, meg a mozijegyeket egy lájkolással…

Magam erőfeszítéseiből nem. Vagy de? Igen! Egyszer, oviban! 😀 Beteg voltam és mikor újra mentem gratulált az óvónéni, hogy megnyertem a rajzversenyt… Könyvet nyertem vele és abból tanultam meg az első szavakat kiolvasni. Mert a kisasszony már akkor sem bírta kivárni a dolgok menetét. Mindenbe előbb kell belekóstolnia. Csoda, hogy a karácsonyfa csak 24-én kerül elő…

A türelem szobrát nem rólam mintázták, de ezt egy oroszlántól nem is jogos elvárni.

És büszke vagyok magamra, mert elismerem. És ez ritka. Hogy elismerem, hogy ez nem a best of Suz’n.

Nem tudom mit akarok, de azt azonnal…

Most az a bevett célom, hogy megnyerem ezt a bloggerina-versenyt. Csakhogy nekem vajmi kevés szerepem van benne, azon túl, hogy írom itt a meséket, amik teljesen valóságalapúak, csupán annyit tehetek, hogy hétfőtől szavazatokat és mostantól megosztásokat kérek.

Megkérlek Drága Olvasó! Ha kezdetektől velem vagy, és akkor is, ha csak most jöttél. Még akkor is, ha csak egy képkeresés alapján keveredtél véletlenül ide. Remélhetőleg Te is itt ragadsz aztán. Mármint önszántadból és nem azért, mert lefagy az Internet Explorer. (De aki azt használ, cseppet meg is érdemli! 😀 És nem, nem vagyok szoftverfejlesztő a Chrome-nál…)

Isten nem ver bottal. Velem ver. Ez régóta tény.

Tehát tudom, hogy ki honnan jön ide, és mit keres, ami miatt idehozta a jó sorsa: szép lányok, csajok, lányok – hogy a leggyakoribb kezdőszavakat említsem. Mindent látok a vezérlőpultból. Majdnem mindent.

És Téged is kérlek még, aki nem érti, hogy miféle undzsimbundzsim  nyelv ez, amin én itt hirdetem az igét, mert Te Hong Kongból véletlen kattintottál erre (vagy már a Keletet is elértem? 😀 Bár úgy lenne!). tudom, hogy nem érted, miről van szó, de a googlefordító biztos tesz Neked egy szívességet.

Csak kattints, kérlek! Itt alul is van megosztás gomb, kettő másodperc alatt kidobja a fészbukra, nem túl nagy művelet, de nekem rettentő sok múlik rajta.

Mindig vonzott az írás, és rajongok a betűkért. Szeretem a szavakat kutyulni és szeretem, ha értelmét látom az itteni eszmefuttatásaimnak.

Hétfőtől beindul a gépezet, de fontos, hogy addig is fertőzzem a világhálót. Egy “tüsszentés”, és máris az Ismerőseid elé kerülök. Rosszabb akarok lenni, mint egy jó szándékú  de makacs influenza. Le akarlak dönteni a lábadról, de inkább a nevetés miatt. És terjedni szeretnék emberről-emberre. Kérlek, mondd, hogy hapciiii, és nyomd meg a megosztás gombot, itt alul 🙂

Nem tudok elég hálás lenni Nektek, ha megteszitek, de igyekszem kitalálni valamit cserébe. Várom az ötleteket 🙂

 

Suz’n

Please-Lord-620x357

 

 

Hozzászólnál? Itt megteheted :)

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..